wat is het schoenenplatform?

Wat is het Schoenenplatform?

 

Het Schoenenplatform kan door detaillisten en inkopers kosteloos worden geraadpleegd. Hierbij gaat het om een veelomvattend digitaal platform waarop schoenenleveranciers hun complete collectie voor het inkoopseizoen en NOOS-assortiment kunnen plaatsen en het zo snel, gemakkelijk en op elk gewenst moment toegankelijk maken voor de schoenentretail. Voor de schoenenwinkelier biedt het Schoenenplatform onder meer de mogelijkheid om product- en collectie-informatie te verkrijgen, artikelen van verschillende merken te vergelijken en producten uit voorraad te bestellen.

 

ENORME SCHAT AAN INFORMATIE

Het Schoenenplatform is een initiatief van 333 Media B.V. dat al vele jaren uitgever is van de vaktijdschriften SPORT PARTNER voor de sport- en outdoorhandel en the right SIZE voor de schoenenbranche. Via dit digitale platform kunnen lezers van the right SIZE onder andere kosteloos alle actuele eerste- lijnsinformatie van schoenenleveranciers checken, zoals NAW-gegevens, leveringsprogramma en merken- portfolio.

 

ZOEKEN OP PRODUCTCATEGORIE

Op de homepage van het Schoenenplatform klikt de bezoeker op het icoontje van schoenmode. Elke categorie is weer onderverdeeld in een aantal sub- categorieën, waarmee het mogelijk is zo nauwkeurig en doel- gericht mogelijk in te zoomen op het gewenste product.

 

CONTACT- EN COLLECTIE-INFORMATIE PER MERK

Door te klikken op de button voor de categorie die men wil bezoeken, komt de gebruiker op de merkenpagina terecht. Hier is een overzicht te zien van alle merken waarvan informatie op het Schoenenplatform te vinden is. De merkleveranciers staan met hun contactgegevens en met hun collectie(s) op het platform vermeld. Wordt in het contact segment geklikt op het logo van één van de merken, dan verschijnt een overzicht van de belangrijkste bedrijfsgegevens. Bij het aanklikken van een merklogo in het collectie segment krijgt de bezoeker ook meteen de volledige actuele collectie van het betreffende merk in beeld. 

 

ZOEKEN, FILTEREN EN VERGELIJKEN

Op de merkpagina’s in het Collectie segment worden per merk alle producten afzonderlijk getoond, telkens met dezelfde productinformatie. Daardoor is het voor een detaillist mogelijk gericht te zoeken en te filteren op elk van de genoemde criteria, waarbij alle producten van alle merken die aan het betreffende criterium voldoen getoond worden. Zo kunnen bovendien vergelijkbare modellen van uiteenlopende merken naast elkaar worden gezet. Desgewenst kunnen geselecteerde producten opgeslagen worden in het orderformulier gedeelte, waar ze steeds opnieuw bekeken kunnen worden. 

 

DIRECT ORDEREN EN NABESTELLEN

Voor schoenenwinkels is het Schoenenplatform een prima aanvulling op het bezoek aan showrooms van merken, waar zij zich hebben georiënteerd op de nieuwe collecties. Door in te loggen op het Schoenenplatform kunnen de tijdens het oriëntatieproces gesignaleerde producten nogmaals worden bekeken en kan de informatie desgewenst gedeeld worden met de winkelmedewerkers. Vervolgens is het mogelijk om via de Bestel direct functie een inkooporder voor het betreffende product te plaatsen. Daarbij wordt automatisch doorgelinkt naar het contactformulier van de merkleverancier. 

 

VRAAG NU INLOGGEGEVENS AAN!

Om gebruik te kunnen maken van dit innovatieve B2B platform, dienen detaillisten en inkopers de beschikking te hebben over persoonlijke inloggegevens. U kunt u hier aanmelden. 

DE USP’S VAN HET SCHOENENPLATFORM

· gebruik gratis voor schoenendetaillisten en –inkopers · veilig door inloggen met persoonlijke codes
· snel, gemakkelijk en 24/7 toegankelijk
· ongeëvenaarde hoeveelheid informatie
· logische indeling in schoenencategorieën
· uitsluitend B2B tool, dus géén webshop
· overzicht complete, actuele merkcollecties
· participatie van vrijwel alle schoenenmerken
· uitgebreide product- en collectie-informatie
· snel zoeken, filteren en vergelijken
· gemakkelijk nabestellen uit (NOOS) voorraden